У Румунії затонуло вантажне судно

У Румунії затонуло вантажне судно

Румунські команди рятувальників шукали трьох зниклих безвісти членів екіпажу вантажного судна, яке затонуло біля узбережжя Чорного моря.

Про це повідомляє Reuters.

У військово-морських силах країни поінформували, що рано вранці суботи отримали повідомлення про те, що судно Mohammad Z під прапором Танзанії затонуло за 26 морських миль (приблизно 48 кілометрів) від румунського придунайського села Сфинту-Георге.

До пошукових робіт були залучені Морський рятувально-координаційний центр (MRCC), прикордонна поліція та два торгові судна, які знаходились поблизу корабля. На борту Mohammad Z було одинадцять членів екіпажу, дев’ятеро громадян Сирії та двоє єгиптян.

Вісім з них були врятовані торговим судном Michel, яке знаходилося найближче до місця аварії, за координації MRCC. Наразі тривають пошуки інших трьох зниклих безвісти членів екіпажу, усі вони громадяни Сирії, – йдеться у заяві військово-морського відомства.

Там додали, що наразі не зрозуміло, чому судно Mohammad Z затонуло.

Нагадаємо, Британська розвідка розповіла наслідки атаки для РФ на аеродром "Бельбек"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Заходили в порти окупованого Криму: Україна наклала арешти на 5 суден Заходили в порти окупованого Криму: Україна наклала арешти на 5 суден
З липня 2014 року Україна офіційно припинила функціонування всіх портів окупованої території АР Крим та м. Севастополя.
Load next