У Києві судитимуть чоловіка: бив доньку та виганяв її з малолітніми онуками з квартири

У Києві судитимуть чоловіка: бив доньку та виганяв її з малолітніми онуками з квартири

Чоловік протягом тривалого часу систематично вчиняв домашнє насильство щодо своєї доньки.

У Києві правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт відносно 55-річного  киянина, який вчиняв психологічне, фізичне та економічне насильство відносно своєї доньки у присутності онуків.

Як повідомила Київська міська прокуратура, чоловік протягом тривалого часу систематично вчиняв домашнє насильство психологічного, фізичного та економічного  характеру відносно своєї дорослої доньки у присутності малолітніх онуків, з якими проживає в одній квартирі.

Чоловік ображав жінку нецензурними словами, бив, виганяв разом з онуками з  квартири.

У прокуратурі додали, що обвинувачений зловживає алкоголем, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства та перебуває на обліку Святошинського УП ГУ НП у  м. Києві  у категорії «кривдник», відносно нього вже розглядається в суді справа за фактом ухилення від проходження програми для кривдників (ст. 390-1 КК України).

Тепер зловмиснику загрожує покарання до 2 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Майже 350 ув'язнених вже звільнили для мобілізації в армію - Малюська

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com 

Читайте також
Побиття поліцейських у Чернігові: суд арештував усіх підозрюваних у вбивстві (відео) Побиття поліцейських у Чернігові: суд арештував усіх підозрюваних у вбивстві (відео)
Підозрювані - четверо жителів Чернігова, наймолодшому з них 16 років, ще двом по 17 років, а найстаршому — 18. Нападники завдали одному з поліцейських понад 20 ударів у голову, внаслідок чого він помер на місці події.
Load next