У Німеччині чоловік вдарив ножем критика ісламу і поранив поліцейського

У Німеччині чоловік вдарив ножем критика ісламу і поранив поліцейського

Озброєний ножем чоловік напав на ринковій площі німецького Мангейма на критика ісламу Міхаеля Штюрценбергера.

Про це повідомляє Welt.

Нападник також напав на поліцейського і був застрелений іншим офіцером.

Поліція спочатку не могла сказати, скільки людей постраждало в результаті нападу і наскільки серйозні поранення. За словами прессекретаря поліції, небезпеки для громадськості немає.

Мотив злочину наразі незрозумілий. Чи мав напад з ножем політичне підґрунтя, з'ясовує слідство. На місці чергують рятувальники і рятувальний гелікоптер, повідомила речниця поліції. Ринкову площу оточили і встановили захисні екрани.

Партія "Громадянський рух Pax Europa" (BPE), членом якої є Штюрценбергер, у своїй заяві підтвердила, що на Штюрценбергера та інших помічників напали на мітингу BPE в Мангеймі близько 11:30 ранку. Постраждалі отримали важкі поранення.

Ринкова площа Мангейма розташована в центрі 300-тисячного міста на півночі землі Баден-Вюртемберг.

Нагадаємо, У столичному метро збільшать інтервали між поїздами через дефіцит співробітників

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині чоловік зарізав жінку за відмову в інтимі (відео) На Одещині чоловік зарізав жінку за відмову в інтимі (відео)
В Одеській області 40-річний чоловік залицявся до жінки друга, а коли та йому відмовила у інтимі він дістав ніж та жорстоко її вбив.
Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото) Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)
Колишній учасник АТО та житель села Глещава Тернопільської області обороняючись вбив одного із шести нападників, які прийшли до нього додому після сварки на дискотеці. Проте у мережі з'явились нові деталі смертельного інциденту.
Load next