Туск планує в суботу відвідати кордон Польщі з Білоруссю

Туск планує в суботу відвідати кордон Польщі з Білоруссю

Глава польського уряду Дональд Туск планує в суботу відвідати кордон Польщі з Білоруссю і зустрітися там з прикордонниками і військовими.

Про це Туск повідомив після засідання колегії з питань спецслужб.

Після заслухання голови Прикордонної служби Польщі завтра вранці буду на кордоні з Білоруссю у прикордонників і військових, ‒ заявив Туск.

Він також повідомив, що представник президента Польщі після зустрічі колегії з питань спецслужб задекларував готовність Дуди до співпраці з урядом у з’ясуванні питання впливу російських та білоруських спецслужб в Польщі. Він також повідомив, що плануються відповідні позови до прокуратури.

Нагадаємо, Польща створить комісію, яка розслідуватиме вплив Росії та Білорусі на політику країни

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі "Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі
Денис Монастирський розповів, що мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі під виглядом туристів.
Ситуація з мігрантами: Польща може закрити кордон з Білоруссю Ситуація з мігрантами: Польща може закрити кордон з Білоруссю
Прем'єр-міністр Польщі Моравецький запланував серію візитів до країн ЄС для обговорення з партнерами в Європі поточної геополітичної ситуації і загроз зі східного напрямку.
Load next