За два роки платформа UNITED24 втілила в життя понад 100 проєктів ‒ Зеленський

За два роки платформа UNITED24 втілила в життя понад 100 проєктів ‒ Зеленський

За два роки фандрейзингова платформа UNITED24 втілила в життя понад 100 проєктів для підтримки України, зокрема з допомоги у створенні першого у світі флоту морських дронів.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

За два роки платформа UNITED24 втілила в життя понад 100 проєктів для підтримки України. Допомога у створенні першого у світі флоту морських дронів, збори на безпілотники для нашої армії та спеціальних служб, відбудова інфраструктури та багато інших важливих результатів, які посилили нашу державу й урятували багато життів, - заявив Зеленський.

Президент відзначив, що платформа UNITED24 – це про єдність. І головне, що вдалося за два роки її роботи – об’єднати людей по всьому світу заради підтримки нашої держави, захисту свободи й життя.

Також він подякував благодійним організаціям, зірковим амбасадорам, міжнародному та українському бізнесу, людям зі 110 країн світу – усім, хто приєднався до нашої місії UNITED24.

Нагадаємо, Рада призначила Сергія Резніка суддею КСУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Load next