United24 розпочинає глобальний збір на бойові роботизовані платформи - Зеленський

United24 розпочинає глобальний збір на бойові роботизовані платформи - Зеленський

Президент Володимир Зеленський під час саміту United24 у Києві оголосив про старт глобального збору на бойові роботизовані платформи.

Про це повідомляє пресслужба глави держави.

Сьогодні радий оголосити новини про розвиток United24. Перша – приєднуються нові амбасадори. І друга наша новина – стартує глобальний збір на бойові роботизовані платформи. Наша українська «Армія дронів» і технологія морських дронів уже довели свою ефективність у захисті України від російського терору, – сказав Зеленський.

Платформа United24 за два роки зібрала 650 мільйонів доларів допомоги Україні та об’єднала 110 країн і мільйони людей та компаній. Добровільні внески були різними: від кількох доларів до мільйонів. Це дало змогу реалізувати понад сто проєктів: створити перший у світі флот морських дронів, закупити реанімобілі та обладнання для лікарень, відновити житлові будинки, побудувати мости та облаштувати укриття для дітей.

Новими амбасадорами United24, за словами Зеленського, стали американські акторки Гіларі Свенк та Алісса Мілано, загалом же їх уже 26.

На саміті United24у Києві були присутні астронавт NASA Скотт Келлі, футболісти Андрій Шевченко та Олександр Зінченко, актор Міша Коллінз, оператор-постановник Imagine Dragons Тай Арнольд, а також кінорежисер і сценарист з українським корінням Даріус Мардер, режисер і кінопродюсер Даг Лайман, історик Сергій Плохій.

Два роки тому стартувала ідея United24 – ідея об’єднати якнайбільше звичайних людей із різних країн та континентів. United24 додав нашій державі сили, нашому суспільству – міцності, а людству загалом додав знання, що держави також можуть створювати успішні фандрейзингові платформи, які орієнтовані і на захист загальнолюдських цінностей, і на абсолютно практичну, дієву допомогу державі в час війни, – наголосив Президент.

Нагадаємо, За два роки платформа UNITED24 втілила в життя понад 100 проєктів ‒ Зеленський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Load next