В окупованому Луганську забиратимуть у батьків новонароджених без російського паспорту - ЦНС

В окупованому Луганську забиратимуть у батьків новонароджених без російського паспорту - ЦНС

Загарбники в Луганську винайшли ще один спосіб пришвидшити паспортизацію – не віддаватимуть дітей з пологового будинку без пред’явлення паспорта РФ.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У тимчасово окупованому Луганську колаборанти вирішили виправити ситуацію з роздачею російських паспортів шляхом залякування породіль. Напередодні пологів жінок у так званій ЛНР в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності паспорта РФ. Однак при виписці обов’язково перевіряють, чи є російські документи в одного з батьків, - заявили в ЦНС.

У разі, якщо такого немає, місцеві колаборанти погрожують не віддати дитину.

Центр національного спротиву звертається до всіх міжнародних організацій із закликом засудити чергове порушення агресором норм міжнародного права та безпрецедентного порушення прав людини. Ці кричущі злочини мають бути припинені і покарані.

 У ЦНС закликають усіх, хто володіє інформацією про порушення ваших прав на тимчасово окупованих територіях, просимо повідомляти на наш чат-бот.

Нагадаємо, Литва виділить 5 млн євро на відновлення шкіл і дитсадків в Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Load next