Міноборони підтримало законопроєкт про створення Військової поліції

Міноборони підтримало законопроєкт про створення Військової поліції

Міністерство оборони України закликає народних депутатів визначити пріоритетним законопроєкт № 6569-д, яким передбачене створення Військової поліції.

Про це повідомило Міноборони.

До повноважень такого органу входитиме фіксація злочинів, розшук і затримання військовослужбовців, захист прав військових за стандартом НАТО AJP-3.21.

У відомстві наголошують на необхідності слідчих повноважень для Військової поліції та планують співпрацювати з депутатами для вдосконалення законопроєкту.

Цей документ має ключове значення для Збройних сил України, які гостро потребують створення системи юстиції, першим кроком до якої є саме Військова поліція, – наголосили в міністерстві.

Нагадаємо, Зеленський: Мирна угода з рф буде пасткою

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії "Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії
7 березня окупанти оголосили про відкриття "гуманітарних коридорів". Втім, варіант запропонований Москвою не має нічого спільного з загальноприйнятими поняттями про евакуацію мирного населення із зони бойових дій.
Load next