Ірландія планує скоротити держпідтримку біженців

Ірландія планує скоротити держпідтримку біженців

Ірландія розглядає можливість скорочення держпідтримки біженців. Це стосується й українців, котрі прибули у країну після масштабного вторгнення РФ.

Ппо це повідомляє The Guardian.

У виданні зазначають, що посилаючись на прем'єр-міністра країни Саймона Харріса, таким чином керівництво країни хоче "привести систему у більшу відповідність з іншими європейськими країнами".

Я, звичайно, маю намір побачити зміни в низці областей, які справді привносять те, чого, на мою думку, ірландцям не вистачає, а саме підхід, заснований на здоровому глузді, - заявив він.

Він зазначив, що потрібно звернути увагу на стабільність добробуту.

Нам необхідно подивитися на внесок, який люди, які мають статус (біженця, - ред), мають внести у забезпечення проживання. Нам потрібно стежити за тим, щоб усі на роботі працювали легально, щоби було більше перевірок на робочих місцях, - додав він.

Харріс зокрема сказав, що має бути послідовний підхід до людей, які приїхали з України, і що підтримка не повинна залежати від того, коли вони прибули.

Нагадаємо, ВАКС заочно арештував ексзаступника секретаря РНБО Гладковського

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Load next