Сотні мігрантів хотіли прорвати кордон Польщі: деталі

Сотні мігрантів хотіли прорвати кордон Польщі: деталі

За останні дві доби понад 300 нелегальних мігрантів намагалися незаконно перетнути польсько-білоруський кордон – у результаті агресивних дій нелегалів двоє польських військовослужбовців госпіталізовані.

Про це у своїй заяві повідомив старший прапорщик Прикордонної служби Міхал Бура, повідомляє RMF FM.

На підляській ділянці польсько-білоруського кордону 307 осіб намагалися незаконно перетнути кордон. Ще троє спробували зробити це на ділянці надбужанського відділу Прикордонної служби.

Агресивно налаштовані іноземці за технічним бар'єром кілька разів атакували польських охоронців кордону, зазначив Бура. У результаті їхніх дій двоє солдатів отримали поранення і були доставлені до лікарні.

Cпівробітники Прикордонної служби надали медичну допомогу 4 іноземцям, а також затримали ще 4 так званих "кур'єрів", які допомагали нелегалам.

За даними підляського відділу Прикордонної служби, з початку травня було зафіксовано понад 6 тисяч спроб незаконного перетину кордону, тоді як у квітні таких спроб було понад 5 300.

Нагадаємо, У столичному метро збільшать інтервали між поїздами через дефіцит співробітників

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею
Мігранти з країн Близького Сходу вже кілька місяців намагаються потрапити до Польщі зі сторони Білорусі.
Понад 50 мігрантів знову штурмували кордон Польщі: постраждав прикордонник Понад 50 мігрантів знову штурмували кордон Польщі: постраждав прикордонник
Прикродонника вдарили каменем в обличчя під час штурму кордону.
Load next