Зеленський наказав перенести всі міжнародні заходи за його участі через ситуацію на фронті

Зеленський наказав перенести всі міжнародні заходи за його участі через ситуацію на фронті

Президент Володимир Зеленський дав доручення перенести всі міжнародні заходи за його участі, заплановані на найближчі дні, та опрацювати нові дати.

Про це повідомляє Офіс Президента.

Зеленський провів щоденний селектор, на якому передусім розглядалась ситуація у Харківській області і забезпечення Сил оборони України.

Президент заслухав доповідь начальника Генерального штабу Збройних сил України Анатолія Баргилевича.

На місці працюють командувачі Державної прикордонної служби, Національної гвардїі та безпосередньо головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, який ухвалює всі рішення на основі вичерпної інформації, ідеться в повідомленні.

Розгортаються додаткові сили, резерви є. Розвідки – ГУР та СЗР – бачать усі ймовірні кроки противника. Сирський регулярно доповідає Президентові про ситуацію, - додали в ОП.

Зеленський дав доручення перенести всі міжнародні заходи за його участі, заплановані на найближчі дні, та опрацювати нові дати проведення. В Офісі Президента висловили вдячність партнерам за розуміння.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Сили оборони продовжують стримувати ворога по всій лінії фронту

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Load next