Ошукав батька загиблого військового на понад 2,5 млн грн: судитимуть підприємця з Дніпропетровщини

Ошукав батька загиблого військового на понад 2,5 млн грн:  судитимуть підприємця з Дніпропетровщини

Прокурори Жовтоводської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Кам’янського району за фактом заволодіння чужим майном, вчиненого в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 190 КК України).

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений – місцевий підприємець, дізнався про отримання знайомим державної допомоги у зв’язку із загибеллю його сина на війні, який служив в Збройних Силах України.

Під час особистих зустрічей він переконав потерпілого, що його начебто розшукує поліція за скоєння тяжкого злочину, який він насправді не вчиняв.

Обвинувачений пообіцяв за грошову винагороду у сумі 2,5 млн грн «вирішити питання» з правоохоронцями. Будучи заляканим, потерпілий передав вказані кошти.

Для відшкодування завданих збитків накладено арешт на нерухоме та рухоме майно обвинуваченого на загальну суму 2,7 млн грн, а також направлено до суду цивільний позов.

Нагадаємо, Окупанти безкоштовно, але під розпис роздають свої газети на ТОТ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Load next