Компанія Lev Development вчергове долучилася до підтримка ЗСУ

Компанія Lev Development вчергове долучилася до підтримка ЗСУ
Компанія Lev Development передає нашим ЗСУ автомобіль, що виконуватиме надважливі завдання для стримування ворога у зоні бойових дій

Компанія Lev Development передає нашим ЗСУ потужний автомобіль, що виконуватиме надважливі завдання для стримування ворога у зоні бойових дій.

Це Mercedes потужністю 500 кінських сил. Цей тягач ми передамо на матеріально-технічне забезпечення. Сподіваюсь він пришвидшить нашу перемогу, - зазначив співзасновник компанії Lev Development Василь Левицький.

Представники компанії зазначають, що свідомі підприємці також мають використовувати усі можливості, щоб підтримати наших захисників.

Дуже важливо, щоб бізнес долучався  і зараз компанія Lev Development долучається до однієї з дуже важливих речей, яка є в збройних силах це логістика, тому що перевезення боєприпасів, особового складу, матеріально-технічного забезпечення є надважливою задачею для збройних сил. Саме тому Lev Development передає потужний автомобіль виробництва Mercedes, це сучасна техніка, яка допоможе нашим збройним силам вибивати ворога з території України, - розповів співзасновник компанії Lev Development Олександр Островський.

Автомобіль пройшов необхідний техогляд і вже готовий до передачі.

Це автомобіль компанії Lev Development, який раніше виконував транспортні перевезення. Сьогодні у зв’язку з потребою ми вирішили передати його на потреби ЗСУ, зазначив співзасновник компанії Lev Development Василь Левицький.


Автомобіль використовувався для будівництва житлових будинків на території Львівської області. Сподіваємося, що він долучится і до фортифікаційних споруд на сході нашої держави, - розповів співзасновник компанії Lev Development Олександр Островський.

Вже незабаром його передадуть військовим, які доставлять вантажівку до місця де вона найбільше необхідна.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
LEV Development пропонує знижки на житло для військових, мешканців ТОТ та тих, хто втратив житло LEV Development пропонує знижки на житло для військових, мешканців ТОТ та тих, хто втратив житло
LEV Development, українська компанія з будівництва житла, запустила спеціальну пропозицію на придбання житла для військовослужбовців ЗСУ та їхніх сімей, мешканців тимчасово окупованих територій та тих, хто втратив житло внаслідок бойових дій.
Load next