У Чернігові 21-річна дівчина вбила батька шістьма пострілами у спину

У Чернігові 21-річна дівчина вбила батька шістьма пострілами у спину

Поліцейські Чернігівського райуправління поліції затримали 21-річну дівчину, яка підозрюється у вбивстві власного батька. 

Про це повідомила поліція Чернігівської області. 

У вчиненні вбивства 50-річного чернігівця підозрюється його 21-річна дочка-студентка. Поліцейські помістили затриману до ізолятора тимчасового тримання, - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що ввечері до поліції надійшло повідомлення від диспетчера екстреної медичної допомоги про те, що в одній з квартир багатоповерхівки в Чернігові знаходиться чоловік зі смертельними вогнепальними пораненнями.

На місце події виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції, керівництво ГУНП в Чернігівській області та Чернігівського райуправління поліції. В ході першочергових заходів правоохоронці встановили, що до вбивства може бути причетна 21-річна донька загиблого.

Попередньо відомо, що в квартирі між офіційно непрацюючим батьком та його дочкою-студенткою виник конфлікт. На ґрунті неприязних стосунків дівчина здійснила шість пострілів батьку у спину з бойового пістолета.

З місця скоєння злочину поліцейські вилучили низку речових доказів та знаряддя вбивства. Поліція затримала підозрювану в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Її помістили до ізолятора тимчасового тримання. Правоохоронці встановлюють обставини, за яких зброя потрапила у родину.

Всі обставини злочину слідчі розслідують у рамках провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманій загрожує позбавлення волі на строк до 15 років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, Зеленський призначив Дмитра Герегу на посаду командувача Сил підтримки ЗСУ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
Load next