Нападник на Фіцо назвав мотив свого вчинку

Нападник на Фіцо назвав мотив свого вчинку

Словацький письменник Юрай Цінтула зізнався у нападі на прем’єр-міністра країни Роберта Фіцо. Каже, що зробив це, бо не згоден з політикою уряду.

Про це повідомляють видання Pravda й Aktuality.

Я не згоден з політикою уряду. Засоби масової інформації ліквідують. Чому нападають на RTVS? Суддя Мазак — чому його звільняють з посади? — каже Цінтула на відео.

Юрай Цінтула — 71-річний словацький письменник, мешканець міста Левіце. Як пише Parvda, він є одним із засновників літературного клубу «Дуга» й автором трьох поетичних збірок. З 2015 року — член Асоціації словацьких письменників.

Нагадаємо, Байден викликав Трампа на дебати

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
Нападники були без зброї: у Сумській області працівники СБУ напали на прикордонників Нападники були без зброї: у Сумській області працівники СБУ напали на прикордонників
Зловмисники викинули захоплену зброю недалеко від місця нападу, там її і знайшли правоохоронці.
На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео) На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео)
Під час переговорів із поліцейськими чоловік кілька разів вистрілив у їхній бік. На контакт із правоохоронцями нападник не йшов та вдерся до будинку, де мешкає жінка з дітьми.
Load next