На Закарпатті чоловік при перевірці документів стріляв у поліцейського

На Закарпатті чоловік при перевірці документів стріляв у поліцейського

У Мукачівському районі Закарпатської області зловмисник при перевірці документів стріляв та поранив працівника поліції.

Про це повідомляє Національна поліція України.

У Мукачівському районі чоловік здійснив декілька пострілів у бік правоохоронців, внаслідок чого травмував інспектора сектору реагування патрульної поліції. Фігурант затриманий, за фактом злочину відкрито кримінальне провадження. 

15 травня о 23:51 інспектор сектору реагування патрульної поліції повідомив чергову частину про напад на їх екіпаж. Подія трапилася у селищі Кольчино Мукачівського району. Поліцейські за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Seat Ibiza». 

За кермом транспортного засобу перебував 29-річний мукачівець, який раніше вже неодноразово притягувався до адмінвідповідальності за керування у стані сп’яніння. 

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. На законні вимоги правоохоронців порушник не реагував та зачинився у транспортному засобі. У подальшому через вікно автівки фігурант здійснив декілька пострілів у бік співробітників поліції. Внаслідок цього поранив одного з інспекторів поліції. 

Фігуранта затримали одразу на місці події. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Життю та здоровʼю поліцейського нічого не загрожує, медики надали йому необхідну допомогу.

Слідчі з місця злочину вилучили пакет із канабісом та травматичну зброю, з якої фігурант стріляв у правоохоронців. Працівники поліції встановлюють походження зброї. 

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 5 років позбавлення волі. Слідство триває.

Нагадаємо, ССО провели зачистку в одному з населених пунктів на Харківщині

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті лікарі борються за життя жінки, яка обгоріла під час спалювання трави На Закарпатті лікарі борються за життя жінки, яка обгоріла під час спалювання трави
На Закарпатті через спалювання сухостою вже постраждало троє людей, повідомили місцеві рятувальники.
На Закарпатті невідомі поширювали провокаційні листівки з погрозами (фото) На Закарпатті невідомі поширювали провокаційні листівки з погрозами (фото)
У місті Берегове невідомі розповсюджували листівки з погрозами українцям угорського походження. Зокрема погрозливі повідомлення були розклеєні на кількох будинках місцевих жителів.
Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото) Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.
Load next