У застосунку Резерв+ оновили дані близько 300 тисяч осіб

У застосунку Резерв+ оновили дані близько 300 тисяч осіб

Близько 300 000 українських українських військовозобов’язаних, призовників та резервістів уточнили свої дані в застосунку «Резерв+».

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін.

Охочих дійсно було багато уточнити свої дані, і люди відповідально поставились до норм закону. Ми можемо говорити, що вже зараз 300 000 українців військовозобов’язаних, призовників та резервістів уточнили свої дані в «Резерві+», - сказав Лазуткін.

За його совами, наразі виявлено 620 000 завантажень «Резерву+», і чимало людей досі знаходяться в черзі через те, що систему в застосунку в перший день її запуску було дещо перевантажено.

Були певні технічні збої, але наразі всі технічні моменти практично виправлені, і за кордоном також вже можна через «Резерв+» уточнити свої дані в усіх кранах світу, де є віськовозобов’язані українці, - додав речник.

Він зазначив, що на сьогодні застосунок «Резерв+» є найбільш популярним. Також уточнити свої дані можна в ТЦК і у ЦНАП.

У ЦНАПах в сотні разів менше людей, ніж в «Резерві+». Українці віддали перевагу саме застосунку, і це говорить про те, що люди готові виконувати цю норму закону, але намагаються це зробити у зручний для себе спосіб, - підкреслив Лазуткін.

Нагадаємо, Застрелив порушника кордону на Закарпатті: суд заарештував прикордонника

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Мін’юсті пояснили як отримати паспорт старого зразка замість ID-картки
Відмовлятись від паспорта нового зразку можна лише через релігійні переконання
Які країни відкриті для українських туристів
Міністерство закордонних справ України назвало нові напрямки. Зараз до списку 104 дозволених 104 країни додались 9 нових.
Load next