Вкрали 6,2 млн грн та купили прикраси: У Києві затримали працівників банку

Вкрали 6,2 млн грн та купили прикраси: У Києві затримали працівників банку

Правоохоронці викрили банківського керівника та двох його посібників у шахрайстві, які привласнили майже 6,2 млн грн з банківського рахунку.

 Про це повідомляє поліція Києва

Як встановили слідчі, 32-річний керуючий філії банку обрав серед клієнтів жінку, на рахунку якої зберігається значна сума грошей та передав її дані 42-річному товаришу, який виготовив фіктивні документи на її ім’я. Надалі їхня 29-річна спільниця, використовуючи підроблені документи, зняла з рахунку потерплої майже 6,2 млн грн.

На вказану суму коштів ділки купили прикраси та розподілили між собою. Під час обшуків поліцейські вилучили у фігурантів ряд речовідокази - «чорнові» записи та телефони з листуванням, перуки, які випорскувала одна з фігуранток для маскування, гроші та ювелірні прикраси, а також три автомобілі.  

Крім того, правоохоронці встановили ще п’ятьох потерпілих, з чиїх рахунків зловмисники аналогічним чином зняли гроші. Точна сума завданих їм збитків наразі встановлюється, за попередніми підрахунками вона може сягати 10 млн грн.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру за ч. 4 ст. 190, ККУ – заволодіння чужим майном шляхом обману та зловживанням службовим становищем. Санкція інкримінованої фігурантам статті передбачає до 12 років ув’язнення.

Нагадаємо, Філіппіни готові відправити в Україну фахівців із психічного здоров’я, для військових

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Банкомати ПриватБанку та мобільнйи додаток Приват 24 не будуть працювати: дати та причина Банкомати ПриватБанку та мобільнйи додаток Приват 24 не будуть працювати: дати та причина
В ніч з 6 на 7 листопада 2021 року ПриватБанк оновить програмне забезпечення процесингового центру і відповідно банкомати цього банку та Приват 24 призупинить свою роботу.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Load next