Киргизстан попередив своїх громадян про вербування в рф терористів

Киргизстан попередив своїх громадян про вербування в рф терористів

Представництво Міністерства праці, соціального забезпечення та міграції Киргизстану попередило громадян про вербування в соціальних мережах та месенджерах для скоєння терактів у Росії.

Про це йдеться у заяві на сайті відомства.

У заяві міністерства йдеться, що через соціальні мережі та популярні месенджери, такі як Telegram, відбувається вербування громадян Киргизстану, які проживають на території Росії, для участі в терористичних актах.

Представництво закликає громадян Киргизької Республіки, які проживають або тимчасово перебувають на території Росії, не піддаватися на різноманітні провокації, не працевлаштовуватися через соціальні мережі, не брати участь у різних акціях, а також здійснювати контроль за дітьми, – зазначили у Мінпраці країни.

Окрім цього, там нагадали, що участь у терористичному акті в РФ карається строком аж до довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, Щонайменше 14 085 цивільних загинуло внаслідок російського вторгнення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Український TikTok-блогер публічно зізнався в підтримці Росії (відео) Український TikTok-блогер публічно зізнався в підтримці Росії (відео)
Тіктокера навіть просили видалити відео з триколором, однак він відмовився це робити. Через, що хлопець втратив рекламний контракт й можливість заробити гроші: "Мораль проста: підтримуєш агресора — сиди без грошей".
Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва знову влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло".
Прикордонники повідомили, скільки росіян отримали візи на в'їзд в Україну за сім місяців Прикордонники повідомили, скільки росіян отримали візи на в'їзд в Україну за сім місяців
Україна запровадила візовий режим з рф з 1 липня 2022 року.
Load next