Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що виготовляло фальшиві документи
Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту підроблених документів.

Правоохоронці викрили міжрегіональне злочинне угруповання, що займалося виготовленням фальшивих документів різних видів.

Організатор цієї незаконної діяльності також знайшов собі ще 9 спільників з якими з різних точок України вони налагодили повний цикл виробництва та збуту цих документів. Також вони створили цілу систему роботи, що дозволяла їм у різний спосіб доставляти товар до клієнтів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львівській національної філармонії стартував 43-й Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози» У Львівській національної філармонії стартував 43-й Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози»
На сцені Львівської національної філармонії розпочався один із найстаріших та наймасштабніших українських фестивалів музичного мистецтва «Віртуози»
Водій львівської маршрутки затримав чоловіка, що сів за кермо під наркотиками Водій львівської маршрутки затримав чоловіка, що сів за кермо під наркотиками
Один із водіїв львівської приміської маршрутки зупинив водія, який керував автомобілем під дією наркотичних засобів. Він заблокував автобусом рух авто та викликав поліцію.
Антивакцинатора Стахіва доставили до суду: переховувався в лікарні на Закарпатті (відео) Антивакцинатора Стахіва доставили до суду: переховувався в лікарні на Закарпатті (відео)
Під час судового засідання адвокат Стахіва заявив, що його клієнт перебування на лікуванні в Сваляві Закарпатської області.
Load next