З поколінням Next можна бути впевненимив успішному майбутньому

З поколінням Next можна бути впевненимив успішному майбутньому
стартапи, лекції, наукові гуру та хакатон: у Львові відбувся фестиваль Science & Tech Fest OL

Тисяча розумниць та розумників в одному приміщені: на львівському науковому фестивалі потужність IQ  буквально відчувалася фізично. Лекції від провідних вчених, вражаючі стартапи та змагання проєктів – цьогоріч організатори, без перебільшення, створили справжнє свято інтелекту.   

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові спекли найдовшу піцу в Україні: піцейоли приготували страву довжиною в 36 метрів (відео) У Львові спекли найдовшу піцу в Україні: піцейоли приготували страву довжиною в 36 метрів (відео)
. Цими вихідними під час фестивалю на Сихові львівські піцайоли приготували одну з найвідоміших італійських страв довжиною 36 метрів. Так вони встановили рекорд України.
Фестиваль фольклору "Етновир": обрядові танці, автентичні костюми та музичні інструменти (відео) Фестиваль фольклору "Етновир": обрядові танці, автентичні костюми та музичні інструменти (відео)
Танцювальні колективи з усієї України, а також Туреччини та Чорногорії завітали до Львова.
У Львові відбулося відкриття Міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв (відео) У Львові відбулося відкриття Міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв (відео)
У місті презентували мультимедійний виставковий проект "Архітектура незалежності". На експозиції представили архітектурний спадок Львова за минулі 30 років. Виставку відкрили у межах культурно-мистецького фестивалю "Вежа 3.0".
Load next