У Рівному таксист п'яним перевозив людей: вміст алкоголю в крові перевищив норму в 10 разів

У Рівному таксист п'яним перевозив людей: вміст алкоголю в крові перевищив норму в 10 разів

У Рівному поліцейські зупинили таксі за порушення правила дорожнього руху. З’ясувалося, що 54-річний водій у стані алкогольного сп’яніння перевозив людей.

Про це повідомляє поліція Рівненської області. 

Патрулюючи на вулиці Євгена Коновальця, інспектори зупинили водія транспортного засобу Opel, який порушив правила дорожнього руху. 

У крові водія виявили 2,13 проміле алкоголю. За кермом побачили 54-річного чоловіка, у салоні автомобіля були також пасажири, які повідомили, що керманич надає послуги таксі.

Під час спілкування патрульні помітили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Він відмовився проходити огляд на місці зупинки, а результат у медичному закладі показав 2,13 проміле.

На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Не подав сигнал світловим покажчиком повороту відповідного напрямку) КУпАП. Від керування його відсторонили, – йдеться у повідомленні. 

Автівку правоохоронці доставили на арешт майданчик. У поліції нагадують, що на громадянина, який уперше сів за кермо у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, чекає адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 17 тисяч гривень та позбавлення права керування автомобілем на 1 рік.

Нагадаємо, Кабмін вніс зміни у правила оренди держмайна на час воєнного стану

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео) У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)
Рівненські правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили авто депутата на вулиці Андрія Мельника. Трапилось це близько третьої години ночі.
"Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео) "Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео)
Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді в Київ. Однак, цю інформацію намагались приховати від громадськості - підкуповували ЗМІ, щоб ті видалили новини або ж згадки про участь Трухіна в ДТП, яке він скоїв у стані алкогольного сп'яніння.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Load next