Зеленський вручив нагороди прикордонникам

Зеленський вручив нагороди прикордонникам

Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Хмельницького провів зустріч з прикордонниками та курсантами Національної академії ДПСУ імені Богдана Хмельницького та вручив нагороди.

Про це глава держави повідомив у соцмережі.

Вітаю вас із професійним днем – днем Державної прикордонної служби України, який ми відзначали цього тижня. Я дякую вам від імені всіх українців за вашу надійність та силу, які ви проявляєте в захисті нашого кордону і в боях заради України разом з усіма нашими Силами оборони та безпеки. Дякую кожному підрозділу, кожному солдату та командиру Державної прикордонної служби України за те, що ви є дійсно міцною опорою для нашої держави. Саме так має залишатись і надалі. Ми всі очікуємо від вас точно не меншої фаховості й не меншої здатності примножувати український досвід стійкості і перемог у боях проти окупанта. Я дякую вам за те, що українці можуть бути впевнені у вашій силі, - відзначив Зеленський.

Як повідомили в Офісі Президента, Глава держави вручив ордени «Золота Зірка» із присвоєнням звання Герой України двом військовослужбовцям, двоє прикордонників отримали відзнаки Президента «Хрест бойових заслуг».

Ще шістьом військовослужбовцям Зеленський вручив ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та вісьмом – ордени «За мужність» ІІІ ступеня.

Відзнаку «За мужність та відвагу» отримали три підрозділи: 15-й мобільний прикордонний загін, 7-й прикордонний Карпатський загін та Управління розвідки Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих захисників і захисниць України.

Нагадаємо, Ми не дозволимо, щоб угорці втретє вимушено воювали - Орбан

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Load next