Елітні сорти горілки: вищий стандарт якості

Елітні сорти горілки: вищий стандарт якості
Елітні сорти горілки: вищий стандарт якості Горілка відома своєю давньою історією та впізнаваним смаком. Із часом з’явилося безліч її сортів, серед яких є ексклюзивні, навіть розкішні. Існує цілий світ такого алкоголю, де виробники змагаються за створення найбільшої смакової досконалості.

Вишуканість для поціновувачів

Цінність благородного алкоголю міститься не тільки в його високій якості та особливому м’якому смаку, а й процесі виробництва та вибірковості складових. Якщо ви хочете спробувати таке спиртне, зверніть увагу на асортимент, в якому представлена горілка на сайті maudau.com.ua: тут можна побачити чимало елітних сортів від різних брендів.

Особливості виготовлення

Для виробництва напою використовуються найкращі інгредієнти:

  1. зернові (пшениця, жито, ячмінь, кукурудза) або картопля;
  2. фрукти (яблука, груші, виноград), які додають напою особливих смакових ноток;
  3. питна вода для розведення спирту до потрібної концентрації;
  4. природні ароматизатори — цитрусові шкірки, імбир, чорний перець, духмяні трави;
  5. етиловий ректифікований спирт;
  6. натуральний мед;
  7. кристалічна глюкоза.

Сировину переробляють за допомогою спеціальних дистиляційних апаратів, які видаляють непотрібні домішки. Після цього алкоголь можуть піддавати фільтрації. Найдорожчу горілку пропускають через:

  1. ідеально чистий пісок;
  2. полотно із золотистої шовкової нитки;
  3. вугілля, отримане з карельської берези;
  4. діамантову крихту тощо.

Деякі види спиртного витримуються в дерев'яних діжках або контейнерах, що додає їм особливих ароматичних і смакових властивостей. Отже, елітна горілка виготовляється з відбірних інгредієнтів. Її якість ретельно контролюється протягом усього процесу виробництва.

Популярні преміальні сорти

Існує багато різновидів елітної горілки, серед яких можна виділити:

  1. Belvedere. Одна з найвідоміших та найпрестижніших марок горілки у світі. Виробляється в Польщі з використанням відбірних зерен жита і джерельної води. Відома гладким, м'яким смаком і кристально чистою текстурою.
  2. Grey Goose. Французький алкоголь, який вважається одним із кращих у своєму класі. Виготовляється з місцевої пшениці, фільтрується через вулканічне каміння для досягнення особливої легкості та багатого смаку.
  3. Cîroc. Унікальний сорт, який виробляється з винограду. Має неповторний фруктовий смак та аромат, дуже популярний серед поціновувачів розкішних напоїв.
  4. Crystal Head. Горілка пропонується в пляшках із незвичайним дизайном. Створюється з найчистішої канадської джерельної води і кращих зерен. Відрізняється вишуканим смаком, гладкою текстурою.
  5. Chopin. Польський сорт, вироблений з використанням картоплі. Відомий неперевершеною легкістю та незвичайним смаком.

Елітну горілку можна сміливо назвати витвором мистецтва. Кожен сорт, представлений на сайті Маудау, має свої унікальні характеристики. Якщо ви цінуєте справжню якість, вам обов’язково варто спробувати такий алкоголь.

Читайте також
На Львівщині викрили цех з виготовлення підробленого алкоголю (фото) На Львівщині викрили цех з виготовлення підробленого алкоголю (фото)
Фальсифікований товар зловмисники згодом реалізовували через мережу гуртової та роздрібної торгівлі у Львівській області.
В Україні заборонили експорт чорнобильського самогону "Atomik" до Британії (фото) В Україні заборонили експорт чорнобильського самогону "Atomik" до Британії (фото)
Українські правоохоронці конфіскували горілку, вироблену українськими та британськими вченими з вирощених в Чорнобильській зоні яблук. Зокрема горілчану продукцію компанії Chernobyl Spirit виробники збиралися найближчим часом відправити до Великої Британії.
На Львівщині викрили групу, що займалася виготовленням фальсифікованих алкогольних напоїв На Львівщині викрили групу, що займалася виготовленням фальсифікованих алкогольних напоїв
Правоохоронці викрили групу, що виготовляли горілку та коньяк використовуючи фальсифіковані марки акцизного податку та маскували продукцію під видом українських брендів
Load next