Поблизу українсько-молдовського кордону прикордонники затримали учасників "футбольної збірної" - ДПСУ

Поблизу українсько-молдовського кордону прикордонники затримали учасників "футбольної збірної" - ДПСУ

Одинадцятьох порушників, які мали намір незаконно потрапити до Молдови, затримали прикордонники Білгород-Дністровського загону на околиці села Старокозаче, що на Одещині.

 Про це повідомляє ДПСУ.

Жителі Харківської, Полтавської, Одеської та Черкаської областей – фоловери закритого телеграм-каналу, в якому їм пообіцяли організацію безперешкодного виїзду за кордон. Вартість такої послуги для однієї особи складала від 3 до 15 тис. доларів США. Отримавши відповідні інструкції, «гравці» прибули до населеного пункту прикордоння, де на них очікував 30-річний водій мікроавтобуса, - зазначили у ДПСУ.

Завдяки вчасно отриманій інформації від місцевого жителя, охоронці кордону запобігли дороговартісному трансферу – групу осіб затримали, щойно останні дістались до обумовленого місця зустрічі поблизу кордону.

Стосовно горе-мандрівників складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи скеровано до суду.

У діях водіях водія вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст.332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Нагадаємо, Польща виділить €2,3 млрд на зміцнення кордону з рф та Білоруссю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next