Триває завершальний етап технічної фази рекультивації Грибовицького сміттєзвалища

Триває завершальний етап технічної фази рекультивації Грибовицького сміттєзвалища
Наразі триває завершальний етап технічної фази рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Надалі тут планується висадка зелених насаджень

Наразі триває завершальний етап технічної фази рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Вертикальні свердловини забирають цей газ та в подальшому перетворюють його на електроенергію, кажуть експерти.

Також прокладено систему відведення дощової води та забору фільтратів. І надалі вже планується 2 фаза, що включає в себе накриття родючим шаром ґрунту та висадкою зелених насаджень.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Доля Грибовицького сміттєзвалища: на полігоні тривають роботи з рекультивації (відео) Доля Грибовицького сміттєзвалища: на полігоні тривають роботи з рекультивації (відео)
Підрядник виконав близько 40% робіт. Повністю завершити рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища планують у 2025 році.
Рекультивація Грибовицького сміттєзвалища: як проходять роботи (відео) Рекультивація Грибовицького сміттєзвалища: як проходять роботи (відео)
Рекультивація Грибовицького сміттєзвалища триває. Наразі там триває технічний етап, після якого розпочнеться біологічний.
Сміттєві проблеми Львова: у місті працює станція компостування органічних відходів (відео) Сміттєві проблеми Львова: у місті працює станція компостування органічних відходів (відео)
Чи справді всі відходи у Львові викидають в одну машину та куди вивозять зібраний пластик і органіку? В ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" директорка департаменту з питань поводження з відходами ЛМР Оксана Кошак розповіла про сортування відходів та роздільний збір органіки у Львові, як сприйняли місцеві мешканці таку ініціативу, а також куди вивозять львівське сміття перевізники та скільки за це платять львів'яни.
Load next