У Румунії обговорюють ідею передачі Україні системи Patriot

У Румунії обговорюють ідею передачі Україні системи Patriot

Прем'єр-міністр Румунії Марчел Чолаку заявив, що посадовці обговорюють можливість передачі Україні системи протиповітряної оборони Patriot.

Про це він заявив в інтерв'ю Euronews.

Тут ідеться про те, що спеціалісти сидять за столом і знаходять найкращі рішення, і тоді Вища рада національної оборони може прийняти рішення з усією наявною інформацією, щоб прийняти найкраще рішення. Отже, на цей час пропозиція перебуває на стадії аналізу, - пояснив прем'єр.

Водночас він заявив, що відповідне рішення не послабить безпеку Румунії.

Крім цього, Марчел Чолаку відмовився розкривати подробиці, бо "це буде катастрофа і некоректний підхід до наших партнерів по НАТО".

Нагадаємо, У Китаї заявили, що від початку війни РФ проти України не давали зброю жодній зі сторін

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото) В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)
На румунсько-угорському кордоні у смертельну ДТП потрапив мікроавтобус, який перевозив українців. Внаслідок аварії постраждало 15 людей, двоє українців загинули, а ще двоє перебувають у важкому стані.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Load next