ТЦК надсилатиме повістки 17-річним юнакам: деталі

ТЦК надсилатиме повістки 17-річним юнакам: деталі

У ЗСУ розʼяснили щодо взяття громадян України на військовий облік призовників.

Про це повідомляють Сухопутні війська ЗСУ.

Відповідно до статті 14 Закону “Про військовий обов’язок і військову службу” щороку протягом січня - березня беруться на облік громадяни України чоловічої статі, яким у рік взяття на військовий облік виповнюється 17 років.

Призовників беруть на облік у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання. Юнаки зобов’язані особисто прибути до відповідного ТЦК та СП у строк, визначений у повістці, а також подати необхідні документи.

Юнаки, які з певних причин не стали на військовий облік, оповіщаються за місцем реєстрації за допомогою повісток, для прибуття в ТЦК та постановки на військовий облік. Постановка на військовий облік не має відношення до мобілізаційних заходів, які тривають,  ‒ наголосили у ЗСУ.

Нагадаємо, У Харкові розібрали половину завалів "Епіцентру"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Load next