ДБР затримало дезертира, який втік зі служби

ДБР затримало дезертира, який втік зі служби

Правоохоронці повідомили про підозру в дезертирстві військовому, який приїхав у відпустку на Івано-Франківщину, а потім заявив, що не повернеться на фронт.

Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

За даними слідчих, чоловік служив в одній із військових частин, яка тримає оборону на півдні України. Він отримав щорічну відпустку, під час якої поїхав додому в Івано-Франківську область.

Звідти військовий почав писати через месенджери, що не збирається повертатися на війну, а також заспівав на відео одну з пісень про ухилянтів, які надіслав побратимам на фронт. Це відео, кажуть правоохоронці, тепер поширюють російські пропагандисти.

Чоловіка знайшли і затримали за підозрою у дезертирстві. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років. Суд обрав військовому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, Через російські обстріли дві ГЕС виведено з експлуатації - "Укргідроенерго"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
10 000$ за "квиток" до Європи: на Волині поліція затримала організатора незаконного переміщення чоловіків за кордон (відео) 10 000$ за "квиток" до Європи: на Волині поліція затримала організатора незаконного переміщення чоловіків за кордон (відео)
Викрили злочинну схему оперативники управління стратегічних розслідувань спільно зі слідчими обласної поліції.
Load next