Метеорологічне літо "запізнилося" до Києва на тиждень: деталі

Метеорологічне літо "запізнилося" до Києва на тиждень: деталі

У Київ на тиждень пізніше середньобагаторічних показників прийшло метеорологічне літо.

Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського.

За даними спостережень метеостанції обсерваторії, сталий перехід середньодобової температури повітря у Києві через +15,0°С в бік її підвищення відбувся 18 травня, що знаменує початок метеорологічного літа.

Як зазначили в обсерваторії, метеорологічна весна, яка почалася 24 січня і тривала 115 днів, закінчилась. Її тривалість перевищила кліматичну норму на півтора місяця.

Цьогорічне метеорологічне літо завітало до Києва на тиждень пізніше середньобагаторічних показників. Найраніше за 144 роки спостережень воно почалось у 1996 році – 22 квітня, а найпізніше – 7 червня у 1990 і 2001 роках.

Нагадаємо, Застрелив порушника кордону на Закарпатті: суд заарештував прикордонника

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Напад на інспектора у Києві: він намагався позбутися несанкціонованої парковки (відео) Напад на інспектора у Києві: він намагався позбутися несанкціонованої парковки (відео)
Міська влада очікує на оперативне розслідування поліцією інциденту з нападом на інспектора з паркування.
"Міністр тимчасовий, Могилянка — вічна!": завтра відбудеться акція з вимогою відставки Шкарлета "Міністр тимчасовий, Могилянка — вічна!": завтра відбудеться акція з вимогою відставки Шкарлета
Очільник МОН Сергій Шкарлет заявив, що міністерство не визнаватиме результати виборів президента Національного університету "Києво-Могилянська академія".
Load next