Ситуація на Харківському напрямку і забезпечення армії: Зеленський провів Ставку

Ситуація на Харківському напрямку і забезпечення армії: Зеленський провів Ставку

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, на якій обговорили бойові дії на Харківському напрямку та забезпечення армії необхідним озброєнням.

Про це повідомив Зеленський у соцмережі.

Очна доповідь головкома Олександра Сирського, який усі ці дні перебував на Харківщині і керував обороною регіону. Повна картина бойових дій на Харківському напрямку та на Донбасі. Намір окупантів зрозумілий: відтягнути наші сили на північ, щоб просунутися на сході. Знаємо, як відповідати. Доповідь міністра оборони Рустема Умєрова щодо забезпечення армії всім необхідним. Графіки надходження зброї з уже оголошених та очікуваних пакетів допомоги від наших партнерів, - написав Президент.

Також глава держави заслухав онлайн-доповідь голови Державної прикордонної служби Сергія Дейнеки, який продовжує працювати у прикордонних регіонах: Чернігівщині, Сумщині, Харківщині.

Крім того, Президент заслухав доповіді начальника ГУР Міноборони Кирила Буданов та голови Служби зовнішньої розвідки Олега Іващенка.

Окрім планів РФ на полі бою, розвідники отримали багато даних щодо стратегії зриву Саміту миру. Це стало головним завданням російської дипломатії та зовнішньої розвідки на найближчий час, - додав Зеленський.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом минулої доби загалом зафіксовано 143 бойових зіткнення

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Load next