Окупанти зібрали колаборантів з ТОТ на "інавгурацію" путіна - ЦНС

Окупанти зібрали колаборантів з ТОТ на "інавгурацію" путіна - ЦНС

Російські окупанти звезли в Москву колаборантів з тимчасово окупованих українських територій на "інавгурацію" путіна.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

В Росії відбувається пропагандистський шабаш під назвою "інавгурація президента РФ". Для цього дійства в Москву завезли масовку з тимчасово окупованих територій, - заявили у ЦНС.

Зазначено, що перелік осіб, які відвідали дійство, сформувала окупаційна влада, а людей звозили автобусами.

У Спротиві додають, за участь в масовці на "інавгурації" передбачена грошова виплата, а також харчування й поселення в Москві, що оплачують організатори. У межах програми водночас передбачена екскурсія в столиці РФ.

Нагадаємо, У повітрі вибухнули майже половина ракет із КНДР, які рф запускала по Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Київська фірма вкрала 20 мільйонів, які були виділені для кіберзахисту секретної інформації (фото) Київська фірма вкрала 20 мільйонів, які були виділені для кіберзахисту секретної інформації (фото)
Співробітники СБУ викрили київських підприємців, які розкрадали кошти, виділені на захист секретної інформації, яка циркулює у державних установах і силових відомствах України. За попередньою інформацією, зловмисники завдали державі збитків на 20 млн грн.
Щастя та Станиця Луганська на межі гуманітарної катастрофи — Гайдай Щастя та Станиця Луганська на межі гуманітарної катастрофи — Гайдай
Щастя та Станиця Луганська на межі гуманітарної катастрофи. Населені пункти окуповані та майже знищені, російські окупанти майже зрівняли їх з землею.
Захопив судно в Індійському океані: в Україні вперше повідомили про підозру у піратстві (фото) Захопив судно в Індійському океані: в Україні вперше повідомили про підозру у піратстві (фото)
Громадянин України протягом чотирьох днів утримував судно в Індійському океані. Чоловік погрожував екіпажу зброєю та вимагав викуп.
Load next