У Львові розпочали реставрацію балкону на фасаді понад 100-річного будинку

У Львові розпочали реставрацію балкону на фасаді понад 100-річного будинку
Споруда на вул. Кирила і Мефодія є пам’яткою архітектури, а процес відновлення балкону відбувається по програмі співфінансування.

У Львові розпочали реставрацію балкону на фасаді понад 100-річного будинку на вул. Кирила і Мефодія. Ця споруда є пам’яткою архітектури, а процес відновлення відбувається по програмі співфінансування. Частину платять мешканці, а решту покривають з міського бюджету.

Представники підрядної організації, що наразі займаються реставрацією, наголосили, що балкон дуже пошкоджений і роботи багато.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Площа Коліївщини у Львові: ремонтні роботи знаходяться на завершальному етапі (відео) Площа Коліївщини у Львові: ремонтні роботи знаходяться на завершальному етапі (відео)
Серед цікавинок – незвичні вуличні меблі та тримовні написи на криниці про людей, які жили у цьому кварталі.
Музей «Тюрма на Лонцького» у Львові через пожежу зазнав сильних збитків (відео) Музей «Тюрма на Лонцького» у Львові через пожежу зазнав сильних збитків (відео)
Вчора, 22 квітня, у Львові у приміщенні Національного музею "Тюрма на Лонцького", колишньої в’язниці КДБ та Гестапо сталась велика пожежа. Через загорання історичний об'єкт зазнав великих збитків.
Load next