США передали понад 100 одиниць енергообладнання для Харкова

США передали понад 100 одиниць енергообладнання для Харкова

США передали на потреби Харкова понад 100 одиниць енергетичного обладнання. Серед наданої техніки — трансформатори та ізолятори для оператора енергорозподільчої системи міста.

Про це повідомила посолка США в Україні Бріджит Брінк.

Так, для Харкова передали 50 трансформаторів напруги, 9 трансформаторів струму, а також 80 ізоляторів для оператора енергорозподільчої системи. Необхідне обладнання надали через фонд USAID.

За словами Брінк, надана техніка допоможе енергетикам міста провести термінові ремонтні роботи в електромережі Харкова, що зазнала пошкоджень внаслідок російських обстрілів.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулося 112 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині 16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині
Обрання запобіжного заходу 16-річному водієві автомобіля Infiniti, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в якій одна людина загинула і трьох травмовано, планується в четвер 28 жовтня, він уже має "кримінальну історію".
ДБР розслідує спробу фальсифікації справи про ДТП з кортежем Ярославського ДБР розслідує спробу фальсифікації справи про ДТП з кортежем Ярославського
Державне бюро розслідувань порушило кримінальне провадження за фактом притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності — ч. 2 ст. 372 Кримінального кодексу України.
Блогерка з Харкова влаштувала своє викрадення та вимагала 5 біткоїнів у свого коханця з РФ (фото) Блогерка з Харкова влаштувала своє викрадення та вимагала 5 біткоїнів у свого коханця з РФ (фото)
Харківська блогерка Tigra організувала своє викрадення, однак все пішло не по плану. Замість отримання коштів, які вимагала дівчина, її затримали правоохоронці через неправдиве повідомлення про злочин.
Load next