У США сподіваються, що Мішель Обама могла б стати кандидаткою у президенти ‒ Der Spiegel

У США сподіваються, що Мішель Обама могла б стати кандидаткою у президенти ‒ Der Spiegel

Американці сподіваються, що колишня перша леді Мішель Обама могла б стати кандидаткою у президенти замість Джо Байдена. Букмекерські контори високо оцінюють її шанси, а демократи проводили опитування щодо неї. 

Про це повідомляє Der Spiegel.

Видання називає можливі причини таких сподівань: нині дві третини американців вважають 81-річного Байдена занадто старим, щоб очолювати країну, водночас чимало виборців побоюються кандидатства 77-річного Дональда Трампа, зокрема через вік та судовий процес щодо фальсифікації ділової документації для приховування виплат.

Фантазії навколо Мішель Обами є продуктом глибокого розчарування. Ніколи раніше в історії Сполучених Штатів не змагалися два настільки непопулярні кандидати, — заявили Der Spiegel.

Як зазначається, тривали обговорення про те, що колишня перша леді могла б балотуватися. Так, буцімто на з’їзді Демократичної партії в серпні Джо Байден міг би «зробити грандіозний жест», оголосивши про свою відставку та запропонувавши Обамі своє місце. Торік уряд навіть заявляв, що демократи перевірили шанси потенційної кандидатки в опитуваннях.

А втім, коли нещодавно в одному з таблоїдів з’явилася колонка, у якій говорилося, що подружжя Обам закликає президента більше не балотуватися, у Мішель це заперечили. Її прессекретарка пояснила, що колишня перша леді повністю підтримує передвиборчу кампанію Байдена та його віцепрезидентки Камали Гарріс. 

Проте це не зупинило обговорення щодо 60-річної Обами. Букмекерські контори США досі бачать у ній одну з найперспективніших кандидаток на листопадових виборах.

Нагадаємо, У Криму дроном Magura V5 знищений російський швидкісний катер - ГУР (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Залізна завіса часів СРСР здаватиметься раєм: у Росії більше нема майбутнього Залізна завіса часів СРСР здаватиметься раєм: у Росії більше нема майбутнього
Кремлівський фюрер та його найближче оточення, яке розпочало криваву війну з Україною, остаточно підписало вирок Росії. Цілком ймовірно, що країні-агресорці вже через місяць доведеться оголошувати дефолт, однак це лише початок тотальної деградації РФ.
Load next