У Польщі готують нову редакцію закону про допомогу українцям

У Польщі готують нову редакцію закону про допомогу українцям

У Польщі готують нову редакцію спецзакону про допомогу українцям з урахуванням прийнятого в Україні закону про мобілізацію.

Про це в ефірі TVN24 зазначив міністр внутрішніх справ РП Марцін Кєрвінський.

Усі рішення щодо громадян України, які проживають у Польщі, регламентуються спецзаконом. Нещодавно ми продовжили дію цього закону до 30 червня, а за кілька днів подамо його нову редакцію, яка врегулює всі ці питання (мається на увазі закон України про мобілізацію - ред.), - сказав Кєрвінський.

За його словами, Польща не передає даних про воєнних біженців, які перебувають на її території, «також і українській стороні».

Нагадаємо, Блінкен пригрозив Китаю санкціями за підтримку рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП: 7 людей постраждали (фото) У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП: 7 людей постраждали (фото)
Поблизу польського міста Люблін в аварію потрапив пасажирський автобус. Серед постраждалих були й громадяни України.
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Load next