За Сольського внесли заставу понад 75 мільйонів гривень

За Сольського внесли заставу понад 75 мільйонів гривень

За міністра аграрної політики та продовольства України Миколу Сольського 26 квітня внесено заставу у розмірі 75,7 мільйонів гривень.

Про це повідомила пресслужба Мінагро.

Таким чином Сольського звільнено з-під варти і він продовжує виконувати повноваження міністра аграрної політики та продовольства.

Раніше цього дня Вищий антикорупційний суд обрав Сольському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 24 червня із можливістю внесення застави у понад 75 мільйонів гривень.

Як відомо, 25 квітня, міністр агрополітики Микола Сольський написав заяву про відставку. Його було викрито на заволодінні державною землею на 291 млн грн та спробі заволодіння землею ще на 190 млн грн.

Крім Сольського, підозру у справі з оборудок із землею вручили ще і його заступнику – Маркіяну Дмитрасевичу, який нині перебуває у відрядженні за кордоном у зв’язку з початком перемовин України про вступ до ЄС в частині аграрного блоку.

Нагадаємо, Рада підтримала створення Єдиного реєстру кваліфікацій

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Судді ОАСК, який фігурує у "плівках Вовка" призначили заставу на понад 270 тисяч Судді ОАСК, який фігурує у "плівках Вовка" призначили заставу на понад 270 тисяч
Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва, Богдан Санін, може внести за себе заставу у 277 тисяч гривень. Зокрема зазначимо, що Санін фігурує у справі іншого судді ОАСК - скандального Павла Вовка.
2 місяці під вартою, або 340 тисяч гривень застави: водію з Харкова обрали запобіжний захід 2 місяці під вартою, або 340 тисяч гривень застави: водію з Харкова обрали запобіжний захід
Водія Toyota Land Cruiser, який збив двох 13-річних підлітків на проспекті Науки у Харкові, взяли під варту на два місяці з альтернативою застави у сумі 340 тисяч гривень.
Load next