Зеленський звільнив Рудя з посади начальника Управління держохорони

Зеленський звільнив Рудя з посади начальника Управління держохорони

Президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони.

Відповідний указ оприлюднено на сайті президента. 

Звільнити Рудя Сергія Леонідовича з посади начальника Управління державної охорони України, ‒ йдеться в указі. 

Причина звільнення не вказується. Проте відставка сталася за два дні після того, як Служба безпеки України заявила, що викрила мережу агентів ФСБ РФ і затримала двох полковників УДО, які готували вбивство президента України та інших представників вищого військово-політичного керівництва держави.

Зокрема, активно розроблялися плани з ліквідації Володимира Зеленського. Одним із завдань агентурної мережі ФСБ був пошук виконавців серед військових, наближених до охорони очільника держави, котрі б могли взяти Зеленського в заручники, а згодом і вбити його.

Окрім Володимира Зеленського ворог планував ліквідувати керівника СБУ Василя Малюка, очільника ГУР Кирила Буданова та інших високопосадовців.

Нагадаємо, Естонія розірвала з Росією угоду у сфері освіти через війну проти України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил "Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил
Ексзаступник секретаря Ради національної безпеки та оборони та генерал-майор Сергій Кривонос заявив, що його звільнили з лав Збройних Сил України. За його словами, він не писав рапорт.
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Load next