Укрзалізниця запускає оновлений сайт для купівлі квитків

Укрзалізниця запускає оновлений сайт для купівлі квитків

АТ «Укрзалізниця» оновила сервіс для купівлі квитків, розширивши його функціонал.

Про це повідомила пресслужба УЗ.

Для пасажирів, які звикли купувати квитки через сайт, запустили оновлений продукт. Відтепер у вебверсії сервісу для купівлі квитків доступний розширений та зручний функціонал, включно з верифікацією акаунтів через Дія.Підпис, - зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Зазначається, що сайт розроблений за підтримки MasterСard та побудований за допомогою сучасних дизайнерських та ІТ-рішень. Він запущений у бета-режимі та має такі функції: купівля квитків на будь-який поїзд, у тому числі на поїзди Київ - Варшава та Київ - Відень після верифікації акаунту через Дія.Підпис; повернення квитків на міжнародні рейси; придбання квитків у жіночі купе.

Також на новому ресурсі доступна опція безготівкової оплати квитків за допомогою Apple Pay та Google Pay та багато іншого.

В Укрзалізниці додали, що перехід на новий ресурс буде здійснюватися поступово, але він уже доступний за посиланням booking-new.uz.gov.ua.

Нагадаємо, У Дії запустили бета-тестування посвідчення ветерана

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео) Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео)
Провідники потягу нічого не знали про обставини та причини відсутності декількох вагонів. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними у цій ситуації.
Load next