Здати ДНК-тест та написати заяву в поліцію рідні зниклих безвісти зможуть в одному приміщені

Здати ДНК-тест та написати заяву в поліцію рідні зниклих безвісти зможуть в одному приміщені
Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими співпрацює з поліцейськими

Немає зв’язку, невідомо, що сталося, і найгірше – не знаєш до кого і куди звернутися. Те, що відчувають рідні зниклих безвісти навіть страшно уявити, а ці люди іноді роками змушені жити у такому жахливому інформаційному вакуумі. На Львівщині пошуками військових та мирних українців, які зникли на тимчасово окупованих територіях, або ж у прифронтових чи бойових зонах, займаються в регіональному координаційному штабі. Раніше тут людей лиш скеровували до правоохоронців, але відсьогодні кожен, хто шукає свого рідного, зможе написати заяву в поліцію та здати своє ДНК криміналісту прямо у цьому ж приміщені.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото) Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото)
Зниклу напередодні 19-річну львів’янку Анастасію Стахів знайшли мертвою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація Sarva.
Серйозна криза переміщення населення: як українці шукають спокою у Львові? Серйозна криза переміщення населення: як українці шукають спокою у Львові?
У середньому, гість у Львові проводить 2-3 дні й витрачає до 2 тис грн. Однак у цю суму не входять витрати на житло
Load next