Як допомогти армії: у Львові відбувся форум громад та волонтерів

Як допомогти армії: у Львові відбувся форум громад та волонтерів
160 волонтерів, місцевих чиновників та виробників-оборонників вирішували, як взаємодіяти ще ефективніше

Виснажені, але витривалі: те, через що доводиться проходити львівським волонтерам, багато хто може тільки здогадуватися. Доби без сну, пошук оснащення для військових, брак людських рук, і основне – зменшення фінансової допомоги. Але й це ще не все: навіть через 2 роки повномасштабного нападу, волонтерам і надалі продовжують встромляти палки у колеса на законодавчому рівні.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Міжнародний економічний форум у Львові: наймасштабніша економічна подія Західної України (відео) Міжнародний економічний форум у Львові: наймасштабніша економічна подія Західної України (відео)
Міжнародний економічний форум відвідали підприємці, політична еліта України та представники провідних закордонних компаній.
У Львові відбудеться спеціальний показ кінострічки «Цей дощ ніколи не скінчиться» (відео) У Львові відбудеться спеціальний показ кінострічки «Цей дощ ніколи не скінчиться» (відео)
Спеціальний показ стрічки за участі режисерки Аліни Горлової відбудеться 30 вересня в кінотеатрі «Планета кіно» (ТРЦ «Forum Lviv»).
Як волонтерський центр допомогає нашим захисникам у Львові? Як волонтерський центр допомогає нашим захисникам у Львові?
Волонтерський центр на площі Ринок, 9, від початку повномасштабної війни забезпечує наших захисників маскувальними сітками та іншими речами, що так необхідні їм побуті
Load next