В Україні відкриють другий у світі GovTech-центр

В Україні відкриють другий у світі GovTech-центр

Всесвітній економічний форум відкриє в Україні другий у світі GovTech-центр. Він стане платформою для популяризування українського досвіду цифровізації на міжнародному рівні.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

У 2019 році в Україні не було Дії, цифрових документів і найшвидшого відкриття бізнесу у світі. Тоді ми починали будувати цифрову державу буквально з нуля, а сьогодні Україна стане другою країною у світі, де відкриють Global Government Technology Centre. Перший працює в Німеччині, ‒ заявив Федоров.

Він розповів, що центр обʼєднає представників уряду, бізнесу, громадськості та академічних кіл для співпраці у сфері цифрових реформ. За його словами, Всесвітній економічний форум фактично стане платформою для популяризування українського досвіду цифровізації на глобальному рівні, що означає більше спільних проєктів з партнерами та підтримку бренду України.

Поступово ми стаємо глобальними лідерами цифрової трансформації та прикладом для урядів і держав, ‒ додав міністр.

Нагадаємо, У Польщі заявили, що не проти використання Україною західної зброї для ударів по рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна стане другою у світі країною, що залучить Apple до перепису населення (фото) Україна стане другою у світі країною, що залучить Apple до перепису населення (фото)
Україна підписала Меморандум про взаєморозуміння з компанією "Apple".
У Мін’юсті пояснили як отримати паспорт старого зразка замість ID-картки
Відмовлятись від паспорта нового зразку можна лише через релігійні переконання
Які країни відкриті для українських туристів
Міністерство закордонних справ України назвало нові напрямки. Зараз до списку 104 дозволених 104 країни додались 9 нових.
Load next