На Житомирщині створили 10 центрів рекрутингу

На Житомирщині створили 10 центрів рекрутингу

У Житомирській області на базі центрів надання адміністративних послуг створили 10 центрів рекрутингу до української армії.

Про це повідомляє Житомирська ОВА.

На базі 10 ЦНАПів області створено 10 центів рекрутингу. У них громадяни можуть отримати інформацію та консультацію щодо служби у силах оборони та за бажанням рекрутуватися на обрану військову посаду й частину. В цих приміщеннях не проводяться заходи з вручення повісток, - заявили в ОВА.

Центри також надають інформацію про вакансії у Збройних силах України, Національній гвардії та Державній прикордонній службі. В області центри рекрутингу працюють у Житомирі, Коростишеві, Попільні, Овручі, Олевську, Малині, Лугинах, Звягелі, Ємільчиному та Баранівці.

Нагадаємо, Рада ухвалила закон про мобілізацію засуджених

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані
Сьогодні із аеропорту Кабул (Афганістан) вилетів український військово-транспортний літак Іл-76МД.
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Load next