РФ готує насильницькі диверсії по всій Європі — FT

РФ готує насильницькі диверсії по всій Європі — FT

Європейські спецслужби попередили свої уряди про те, що Росія планує насильницькі диверсійні акти на всьому континенті, дотримуючись курсу постійного конфлікту із Заходом.

Про це повідомляє Financial Times.

Зазначається, що російська влада вже почала готувати вибухи, підпали та пошкодження інфраструктури на європейській території.

Ми оцінюємо, що ризик диверсій, контрольованих державою, значно зростає. Росія тепер, здається, комфортно проводить операції на європейській території з високим потенціалом шкоди, — заявив Томас Гальденванг, голова внутрішньої розвідки Німеччини.

Старший консультант центру Chatham House Кейр Джайлз також підтвердив, що останнім часом відбулося реальне посилення російської активності.

Як відомо, нещодавно двох німецько-російських громадян заарештували в Байройті у Баварії за ймовірну змову з метою нападу на військові та логістичні об’єкти в Німеччині під керівництвом Росії.

Нагадаємо, Росія окупувала Архангельське на Донеччині, - DeepState

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала російського диверсанта, який готував вибухи на Укрзалізниці (відео) СБУ затримала російського диверсанта, який готував вибухи на Укрзалізниці (відео)
Зловмисник мав розвідувати місця розташування резервуарів з пальним і дислокацію українських військових підрозділів на Буковині.
Load next