НАБУ розшукує колишнього Першого заступника секретаря РНБО Гладковського

НАБУ розшукує колишнього Першого заступника секретаря РНБО Гладковського

Національне антикорупційне бюро розшукує колишнього Першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, обвинуваченого у зловживаннях при закупівлі автівок для армії.

Про це повідомила пресслужба НАБУ.

Гладковський спільно з ексзаступником міністра оборони та директором департаменту Міноборони обвинувачується в організації закупівлі в межах державного оборонного замовлення вантажних автомобілів підвищеної прохідності за незаконно збільшеними цінами. Сума завданих державі збитків – понад 17 млн грн.

У НАБУ нагадали, що 19 жовтня 2019 року ВАКС заарештував Гладковського з альтернативою внесення 10,6 млн грн застави. 21 жовтня за нього внесли заставу.

У березні 2022 року суд звернув заставу в користь ЗСУ, і змінив запобіжний захід на особисте зобов’язання. Після цього, обвинувачений перестав з’являтись на судових засіданнях, а за інформацією НАБУ і САП, взагалі виїхав за кордон. Відтак, його оголосили в розшук, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Подорожував під виглядом службового відрядження: заступник голови Полтавської облради отримав підозру

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю
Колишній голова правління "ПриватБанку" Олександр Дубілет, якого підозрюють у розкраданні 8 млрд грн банку перед його націоналізацією наприкінці 2016 року, є громадянином Ізраїлю.
Ексголова "Приватбанку" Дубілет вимагає у суду припинити його розшук, - ЗМІ Ексголова "Приватбанку" Дубілет вимагає у суду припинити його розшук, - ЗМІ
Колишній голова правління "ПриватБанку" Олександр Дубілет подав позов до Окружного суду Києва. В ньому ексголова просить Міністерство внутрішніх справ прибрати інформацію про його розшук.
НАБУ оголосило в розшук експосадовицю та підозрювану у справі "ПриватБанку" НАБУ оголосило в розшук експосадовицю та підозрювану у справі "ПриватБанку"
Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишню керівницю одного з департаментів "ПриватБанку" Бачихіну Олену Анатоліївну, яка є підозрюваною у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів цієї фінустанови.
Load next