На Львівщині вдруге відбудеться шаховий турнір за участю міжнародних гросмейстерів

На Львівщині вдруге відбудеться шаховий турнір за участю міжнародних гросмейстерів

У Львові другий рік поспіль організовують сеанс одночасної гри в шахи. Свою майстерність на шахових дошках 4 квітня продемонструють легендарні українські гросмейстери: Марта Літинська, Олег Романишин, Олександр Бєлявський та Адріян Михальчишин. Захід проведуть на підтримку Сил оборони України.

Про це повідомляє Львівська ОВА.

Участь у змаганнях візьмуть понад 70 учасників — і майстрів, і початківців. Серед них — військовослужбовці — захисники і захисниці, ветерани, медики, прикордонники, діти, курсанти Національної академії сухопутних військ України, представники Національної гвардії, Національної поліції, рятувальники, а також наші поранені військові, які проходять реабілітацію у Superhumans. У такий спосіб ми хочемо обʼєднати представників різних галузей та підтримати наші сили  оборони, - зазначив директор департаменту комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА Юрій Горун. - Цей захід є унікальним поєднанням спортивної майстерності та патріотизму. Запрошуємо всіх поціновувачів шахової гри, учнів шахових шкіл, львівʼян стати частиною цієї благородної гри, і навіть пограти з легендами!

Захід відбудеться на підтримку Сил оборони України.

Ваша присутність та участь стануть не лише захопливим спортивним дозвіллям, а й благородним внеском у перемогу української армії. Адже захід відбувається з метою збору коштів для волонтерської організації «Львівський лицар», яка постачає на фронт інноваційні технічні засоби для наших захисників і захисниць. Жодної копійки з бюджету на організацію шахового сеансу не буде витрачено, адже ініціатива повністю ґрунтується на волонтерських зусиллях. Приєднуйтесь до спортивної події та робіть свій внесок у перемогу ЗСУ! - повідомив керівник ГО «ФОРПОСТ ЛЬВІВ», співорганізатор Олег Радик.

Сеанс одночасної гри в шахи відбудеться у четвер, 4 квітня о 12:00 годині. Місце проведення: Львівський палац мистецтв (вул. Коперника, 17).

У зв'язку з обмеженою кількістю місць, охочих просять заповнити реєстраційну форму

Участь у заході підтвердять листом на електронну пошту або телефонним дзвінком.

Організатори заходу - департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОВА,  ГО «ФОРПОСТ ЛЬВІВ» та Львівська обласна шахова федерація.  

Нагадаємо, Щонайменше 14 085 цивільних загинуло внаслідок російського вторгнення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео) Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео)
Перші змагання з натурального бодібілдингу в Україні. Жодних допоміжних препаратів під час і без того важкої й тривалої підготовки.
Резонансне вбивство на Львівщині: під райвідділком поліції застрелили 41-річного мешканця Стрия Резонансне вбивство на Львівщині: під райвідділком поліції застрелили 41-річного мешканця Стрия
У Стрию на Львівщині невідомий серед вулиці розстріляв місцевого 41-річного мешканця. Вбивця двічі вистрелив у спину загиблому чоловіку.
Це не ракетні удари! На Львівщині будуть знешкоджувати залишки ворожих ракет (відео) Це не ракетні удари! На Львівщині будуть знешкоджувати залишки ворожих ракет (відео)
Йдеться про залишки ворожих ракет, які прилетіли у ніч на 17 травня. 
Load next