Росія готується до втручання у вибори до Європарламенту - Туск

Росія готується до втручання у вибори до Європарламенту - Туск

Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск попередив, що вибори до Європейського парламенту перебувають під загрозою втручання з боку Росії, і це стосується і його країни.

Про це повідомляє Польське радіо із посиланням на заяву координатора спецслужб Польщі Томаша Сємоняка.

Ми говорили, між іншим, під час засідання Ради Європейського Союзу про те, що Росія готується до різного типу втручань у виборчий процес напередодні виборів до Європейського парламенту. Це не перший подібний випадок, але щоразу масштаб стає все більшим, все більш бентежним, - сказав польський прем’єр на засіданні уряду.

Туск із посиланням на союзницькі та польські джерела додав, що під найбільшою загрозою втручання і проведення безпосередніх акцій з боку Москви є Польща, Литва, Латвія, Естонія та «невеликою мірою» Фінляндія.

Вибори до Європарламенту в Польщі відбудуться 9 червня.

Нагадаємо, У Польщі хочуть змінити вимоги для українських лікарів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін може завдати ядерного удару по Польщі, – екскомандувач сил НАТО в Європі Веслі Кларк Путін може завдати ядерного удару по Польщі, – екскомандувач сил НАТО в Європі Веслі Кларк
Росія продовжує погрожувати світові ядерною зброєю та все ж може завдати нею удару. Проте, найімовірніше, не по Україні, а по Польщі.
Load next