В Австрії розбився автобус з Чехії, є постраждалі

В Австрії розбився автобус з Чехії, є постраждалі

На південному сході Австрії в п'ятницю пізно ввечері розбився чеський автобус, який зіткнувся з вантажівкою, що перевозила балони з рідким воднем.

Про це повідомляє видання Ceske noviny.

Автобус з 42 пасажирами, який прямував через Австрію до Італії, розбився незабаром після 22:00 на автобані А2 поблизу міста Бад-Вальтерсдорф. Причина зіткнення, під час якого, на щастя, жоден з балонів з воднем не вибухнув, поки що не з'ясована, але австрійська поліція вважає, що, можливо, п'ятдесятитрирічного водія автобуса здолав мікросон.

Чотири людини з групи чеських туристів, в тому числі дев'ятирічна дитина, отримали легкі поранення.

Постраждалу дитину доставили в лікарню під нагляд лікарів швидкої допомоги.

Чеська група, до якої входило ще близько дев'яти дітей, провела ніч на пожежній станції в Бад-Вальтерсдорфі і частково в наметах з підігрівом. Пізніше чехи змогли продовжити свою подорож на іншому автобусі.

Нагадаємо, Столтенберг закликав НАТО дозволити Україні бити західною зброєю по військових цілях у Росії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Жертв трагедії могло бути менше" : маршрутка, яка потрапила у смертельну ДТП на Чернігівщині, була переобладнана із вантажного спринтера "Жертв трагедії могло бути менше" : маршрутка, яка потрапила у смертельну ДТП на Чернігівщині, була переобладнана із вантажного спринтера
Вранці 7 грудня на трасі «Чернігів-Мена-Сосниця-Грем'яч» біля Чернігова в районі села Брусилів маршрутка Mercedes Sprinter з пасажирами зіткнулася з фурою.
Load next