У Євробаченні-2024 перемогла Швейцарія

У Євробаченні-2024 перемогла Швейцарія

Переможцем 68-го пісенного конкурсу «Євробачення» стала Швейцарія, друге місце посіла Хорватія, а от Україна закрила трійку лідерів.

Про це свідчить трансляція конкурсу.

Перемогу для Швейцарії здобули Nemo з піснею The Code, отримавши 591 бал. Другу сходинку з 547 балами посів співак Baby Lasagna від Хорватії з піснею Rim Tim Tagi Dim. 

Українські співачки alyona alyona & Jerry Heil з піснею Teresa & Maria виступили на фіналі під номером 2 і здобули бронзу. Як відомо, Україна отримала 453 бали, зокрема, по 12 балів віддали журі Молдови та Чехії.

До п’ятірки лідерів також увійшли Франція, яку представив Slimane з піснею Mon Amour, та Ізраїль зі співачкою Eden Golan, яка співала Hurricane.

Нагадаємо, Туск оголосив про плани Польщі побудувати укріплення на кордоні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021" Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021"
Президент Володимир Зеленський високо оцінив виступ України на пісенному конкурсі Євробачення-2021, на якому група Go_A зайняла 5 місце.
Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео) Італія - переможець: гурт Go_A від України посів п'яте місце на "Євробаченні" (відео)
Італійський рок-гурт "Maneskin" з піснею "Zitti e buoni" переміг у пісенному конкурсі "Євробачення-2021". При цьому Україна увійшла до п’ятірки лідерів конкурсу.
Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео) Український гурт "Go_A" пройшов у фінал "Євробачення-2021" (відео)
Учора, 18 травня о 22:00 у Роттердамі розпочався перший півфінал Пісенного конкурсу Євробачення-2021 – український гурт Go_A виступили під номером 15. Загалом у першому півфіналі виступило 16 країн-учасниць.
Load next