Зеленський представив нового голову Хмельницької ОВА

Зеленський представив нового голову Хмельницької ОВА

Президент Володимир Зеленський представив нового голову Хмельницької ОВА – Сергія Тюріна.

Про це повідомив глава держави, перебуваючи у Хмельницькому.

Призначив нового голову Хмельницької ОВА – Сергія Тюріна. Дякую кожному й кожній, хто докладає максимум зусиль, щоб зберегти нормальне життя для наших людей. Дякую всім, хто дбає про Україну, - зазначив Президент.

Глава держави поінформував, що під час наради на Хмельниччині щодо безпекової ситуації та захисту людей йшлося також про соціально-економічну ситуацію, захист об’єктів критичної інфраструктури, відновлення енергетики.

Нагадаємо, У 5 областях завершують будівництво фортифікацій - Міноборони

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський порадив жителям окупованих територій святкувати День Незалежності Зеленський порадив жителям окупованих територій святкувати День Незалежності
Зеленський наголосив, що дітям, які проживають на тимчасово окупованих територіях потрібно розповідати правдиву історію своєї країни.
"Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає "Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає
У соцмережі з'явилося відео із чоловіком, схожим на члена Наглядової ради «Укрзалізниці» та блогера Сергія Лещенка, який нібито вдихає невідому речовину.
Load next